Evenementen - EHBOWerkendam

KNV EHBO - afdeling Werkendam
Ga naar de inhoud
Bij veel evenementen is het noodzakelijk of verplicht om adequate EHBO-ondersteuning te hebben. Wij kunnen dat voor u verzorgen en doen dit tegen zeer redelijke tarieven. Mocht u interesse hebben, dan zijn wij altijd bereid een en ander toe te lichten. Hieronder vindt u enkele spelregels, welke voor ons van belang zijn om u optimaal te kunnen ondersteunen.

Aanvragen EHBO'ers
U kunt EHBO ondersteuning voor uw evenement aanvragen bij onze evenementen coördinator. Wij ontvangen uw aanvraag graag minimaal 2 maanden voor aanvang van het evenement. U kunt via de knop hieronder een aanvraagformulier downloaden en invullen. Dit formulier kan naar ons mailadres evenementen@ehbowerkendam.nl, of via het contact formulier onder aan deze pagina verstuurd worden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Na ontvangst van het ingevulde formulier kunnen wij beoordelen of wij u op de juiste wijze kunnen ondersteunen. Wij sturen u altijd een bevestiging als wij uw aanvraag kunnen ondersteunen.

Aanvragen die korter dan 2 maanden voor het evenement bij ons binnenkomen, kunnen wij mogelijk niet bemannen. Als wij dit wel kunnen, dan is het soms mogelijk dat hier extra kosten voor worden gerekend. Hierbij kunt u dan denken aan extra kosten voor het inhuren van EHBO'ers van andere EHBO-verenigingen en reiskosten.


O
perationele inzet
 • De EHBO'ers hebben een goed toegankelijke en overzichtelijke plaats nodig.
 • Voor de behandeling van eventuele verwondingen dienen de EHBO'ers te kunnen beschikken over een rustige, overdekte behandelplaats.
 • Er moet stromend water aanwezig zijn op de behandelplaats.
 • De behandelplaats moet goed bereikbaar zijn voor eventuele slachtoffers en hulpdiensten.
 • Het terrein of de ruimte waar het evenement wordt gehouden moet goed bereikbaar te zijn voor de hulpdiensten.
 • Bij lichte verwondingen is de organisatie verplicht vervoer te regelen (ter beoordeling aan de EHBO) naar huisarts of ziekenhuis.
 • Zorgt u voor een goede verzorging van de dienstdoende EHBO'ers?
Om te zorgen dat tijdens de evenementen onze inzet zo optimaal mogelijk is, is het van belang voor uw organisatie aandacht te besteden aan de navolgende punten:

Tarieven
Voor inzet bij evenementen zullen wij kosten in rekening brengen.
 • Per dagdeel van maximaal 4 uur, betaalt u 40 euro per Cat. 1 EHBO´er en 60 euro per Cat. 2 EHBO'er. Na 23.00 uur komt hier een toeslag bij van 5 euro per uur per EHBO´er.
 • De kosten voor het meenemen van een AED apparaat zijn 45 euro.
 • Kosten voor verbruikte materialen zullen naar alle redelijkheid achteraf gefactureerd worden.
 • Reiskosten worden berekend voor evenementen buiten de kern Werkendam. De reiskosten bedragen 19 eurocent per kilometer.
We zetten altijd minimaal 2 EHBO´ers in. Het aantal EHBO´ers dat ingezet wordt, wordt bepaald door de EHBO vereniging en is afhankelijk van de aard en de omvang van het evenement.


EHBO Werkendam
Terug naar de inhoud